Böcker 2018-08-27T14:43:41+00:00

Böcker

Företagare & Förälder – visioner, vinst och vardagsliv

Vi är en rad företagare som vet att det går att vara närvarande, drivna och engagerade som både föräldrar och företagare -samtidigt. Köp intervju- och inspirationsboken där entreprenörer som Behrang Miri, Cathrine Edblad, Navid Modiri, Pernilla Alexandersson och många fler delar med sig av sina erfarenheter. Boken innehåller också tips om hur du jobbar smart, tjänar mer, frigör tid och mår bra under tiden. Läs mer här. Är du företagare och förälder, följ oss gärna på Facebook.

Beställ boken här»

Medlemsmodellen – att rekrytera, aktivera och behålla medlemmar

Den första boken som tar ett helhetsgrepp om medlemsarbetet i idéburna organisationer. Boken förbättrar föreningars förmåga att rekrytera, aktivera och behålla medlemmar. Beställ boken på www.medlemsutveckling.se eller besök vår sida på Facebook där du kan utbyta erfarenheter med andra ideella organisationer.

”Angeli om vägen från idé till storsäljare”

Beställ boken här»

Annalisa och födelsedagspresenten

Den här fantasifulla bilderboken handlar om något vi alla möter i gatubilden: människor som tigger på våra gator. Boken riktar sig till 3-7 år och passar både i förskolan och första klass. Boken är den första fristående boken i serien Stora frågor för små medborgare. Vi får följa Annalisa som snart fyller år. Hon längtar efter alla paket. Men efter ett oväntat möte förstår Annalisa att långt ifrån alla får presenter på sin stora dag. Det tycker Annalisa är orättvist. Så orättvist att det sticker i hela kroppen. Hur kommer det sig att alla inte har det lika bra? Och kan sommarblommor, pannkakor och födelsedagslängtan få Annalisa att göra något åt det?

Boken ges ut av Idus förlag. Du kan provläsa eller beställa boken här»

Annalisa och trollkarlsryktet

Annalisa får höra att en tjuvaktig trollkarl är i stan och vips sprider hon ryktet vidare. Först känns det härligt att skrämmas, sen börjar Annalisa fundera på vad som är sant.

Hur ska Annalisa ta reda på sanningen?

Och går det att stoppa ett rykte?

Boken ges ut av Idus förlag. Du kan provläsa eller beställa boken här»

Annalisa och skräpmonstret

Annalisa kan inte sova. Tankarna myllrar som myror när hon tänker på allt skräp hon sett i skogen. Och inte blir det bättre av att det morrar under sängen. Vad är det som gömmer sig där i mörkret? Och hur ska Annalisa få det att försvinna?

En bok om att vända klimatoro till en drivkraft att göra skillnad.

Annalisa och skräpmonstret är den andra fristående delen i serien Stora frågor för små medborgare.

”En bok som tar barns oro för miljön på allvar.”
Maria Wetterstrand, fristående grön samhällsdebattör, tidigare språkrör för Miljöpartiet de Gröna

Boken ges ut av Idus förlag. Du kan provläsa eller beställa boken här»

Vill du att vi kontaktar dig?


Grundare:

Angeli Sjöström Hederberg
angeli@processrum.se
Mobil: 076 313 44 32