Företagare & Förälder

foretagande_foralder_framsida

En bok med inspiration och verktyg. Här finns över 40 intervjuer med företagande föräldrar i olika branscher (beställ nedan)

Allt började med att jag själv sökte inspiration under min graviditet. Hur går livet som företagare och förälder ihop? Jag började fråga människor i min närhet som var både föräldrar och företagare om deras val och strategier. Jag insåg snart att det inte fanns ett rätt sätt att vara få ihop livet, utan massor! Vissa jobbade tre timmar efter barnets ankomst, andra efter tre år. Några var ensamstående, andra delade vardagen med en stjärnfamilj. Någon startade företag under sin föräldraledighet, en annan när barnen blivit större. En del separerade arbetslivet och familjelivet, andra drev bolag tillsammans med sina barn. Vissa mötte motstånd från omgivningen, andra funderade inte ens på att det kunde uppfattas som normbrytande att vara förälder och företagare samtidigt. Det visade sig vara möjligt att ha med barnet på jobbet, att jobba när det passade eller att bygga system för att inte jobba alls. Jag fick ta del av mängder av berättelser som gav mig kraft och mod att hitta mitt eget sätt att vara föräldraprenör.

I boken får du konkreta tips kring sälj, mental inställning och prissättning. Boken ger läsaren inspel på hur du skapar ett lönsamt företagande och samtidigt kan vara en närvarande förälder.

Möt personliga berättelser från designern Cathrine Edblad, folkbildaren Behrang Miri, ljudteknikern Henrik Alsér, författaren Anna Eriksson Skarin, hästgårdsägaren Thomas Björk, kommunikologen Britta Sjöström, hantverkaren Daniel Jarl, frisören Dijana Sarajanovic, inspiratören Navid Modiri, jämställdhetskonsulten Pernilla Alexandersson och många fler!

Vill du göra en intervju, skapa en bokrabatt till din målgrupp eller boka in ett evenemang på temat företagande & föräldraskap?

Varmt välkommen att höra av dig!

angeli@processrum.se eller 076 313 44 32

Jag vill beställa boken för endast 129 kr inkl moms + porto.
* Obligatoriska fält

“En bok med många nya infallsvinklar som jag varmt rekommenderar. Den passar alla oss som vill kombinera tillväxt med ett aktivt föräldraskap.”

Anders Oskarsson, VD och Årets konditor 2015,
Nilssons konditori

“Boken gav mig ny vägledning trots att jag varit företagande förälder i över tjugo år. Gillar att den blandar handfasta råd med företagande föräldrars erfarenheter. Dessutom har den en schysst grafisk layout.”

Karin Klingenstierna, artist och moderator,
Klingstar AB

”En ögonöppnare för hur många företagande föräldrar det finns i Sverige, i alla möjliga branscher. Boken är en användbar guide för entreprenörer med barnlängtan eller för föräldrar med entreprenörsdrömmar.”

Charlotte Lundqvist, journalist,
City Malmö/Lund

”Det var jättenyttigt att få så många lösningar på hur man kan kombinera företag och familj. Jag kommer att läsa boken igen. Den illustrerar hur jag som nybliven företagande förälder kan arbeta på ett mänskligare sätt.”

Helena Utterberg, översättare,
Transentence

”En otroligt bra bok där företagares erfarenheter varvas med råd och litteraturtips. Den kan användas som en uppslagsbok när du känner dig vilsen eller undrar hur du ska få tiden att räcka till. Det är bara att slå upp en sida så får du genast nya infallsvinklar. Boken passar alla entreprenörer som har många konkurrerande passioner i livet, inte bara företag och familj. Den som läser den får handfasta tips om hur du kan bli effektivare och förverkliga visioner utan att ge avkall på värderingar eller livskvalité.”

Bridget Wedberg, Verksamhetsledare,
Coompanion Roslagen & Norrort

”Vilken grym bok! Efter föreläsningen var jag mycket inspirerad. Kom hem och började direkt läsa din bok och då fattade jag på riktigt. Wow! Denna bok kommer jag ha mycket nytta av framöver, tack!”

Deltagare, f-gruppen

Bilder från bokmässan:

IMG_1572 IMG_1581 IMG_1637 IMG_1640

Vill du bli kontaktad?

    Grundare:

    Angeli Sjöström Hederberg
    angeli@processrum.se
    Mobil: 076 313 44 32