Referenser

Här kan du läsa utvärderingar och citat från Angeli Sjöström Hederbergs senaste uppdrag.
Vill du få kontakt med någon av kunderna? Hör av dig till ProcessRum så får du kontaktuppgifter.

Sälj och affärsutveckling för småföretagare

Wow! Jag har varit på kurs i två dagar hos Angeli Sjöström Hederberg och Diana Sjöström. Kursen hjälpte mig att komma fram till hur jag kan knyta ihop mina olika kompetenser och erfarenheter – och plötsligt finns ett frö till ett koncept som knyter ihop alla delarna. Som dessutom väl fyller de olika cirklarna i den japanska idén om ikigai – det jag brinner för, det världen behöver, det jag är bra på och det jag kan få betalt för. Så vad ska jag säga? Jag är helt överväldigad och just nu jobbar hjärnan intensivt. Men magkänslan är så positiv. Så varmt tack för reflektioner, horisonter! Tack för att ni ser och hör. Tack för att ni fick mig att våga lyfta.

Kursdeltagare, Lisen Bergström, inredare på Inuti

Ledarskapsprogram för arbetsintegrerande sociala företag
Angeli är oerhört engagerad och lyhörd som utbildare och processledare. Hon skapar en atmosfär där deltagarna blir närvarande och fyllda med motivation. Angeli paketerar sin kunskap på ett lättillgängligt sätt och genom att skapa mycket tid för reflektion får deltagarna chansen att fördjupa sitt lärandet. Hon är så proffsig helt enkelt!
Elin Bogren, affärsutvecklare Coompanion Gävleborg

Moderator på Mötesplats Storsthlm 2019

Angeli gjorde en toppeninsats som moderator för vår mötesplats med över 400 deltagare. Hon skapade en riktigt bra stämning i rummet och med både spänst och dynamik ledde hon samtal med bla eu-parlamentariker, kommunpolitiker och minister på scenen.
Helen Ala-Kojola, Kommunikationschef Storsthlm

Workshop om att vara företagare&förälder 

Vilken grym bok! Efter föreläsningen var jag mycket inspirerad. Kom hem och började direkt läsa din bok och då fattade jag på riktigt. Wow! Denna bok kommer jag ha mycket nytta av framöver, tack!
Deltagare, f-gruppen

Affärsutveckling av entreprenörer inom de kreativa & kulturella näringarna

Angeli Sjöström Hedberg är en företagarförebild. Hon har en genuin förmåga att stötta och entusiasmera samt ge konkreta råd och lösningar i ditt företagande. Angeli är tydlig och lyhörd och jag känner att jag blivit sedd på ett unikt sätt vilket gör att jag fått en rejäl styrfart att fortsätta driva min egen skuta. Jag tar med mig mycket kraft och visdom in i mitt företagande efter våra samtal, tack!
AnnaCarin Isaksson, Fotograf, deltagare i inkubatorn Brewhouse Göteborg

Moderatorsuppdrag på ESFs Temagrupps slutkonferens

Angeli var fantastiskt bra i sin roll som moderator på Europeiska socialfondens slutkonferens för Temagruppen för entreprenörskap & Företagande. Hon bidrog till en avslappnad och god stämning på en bra dag som gav många nya kontakter och ideér.
Ingrid Lysell Smålänning, Grundare av Innotiimi

Affärsutveckling av besöksgårdar på uppdrag av LRF

Angeli har hjälpt oss att affärsutveckla vår besöksgårdsverksamhet. Det var förvånande hur hon på så kort tid kunde sätta fingret på våra utmaningar och styrkor. Angeli har gett oss konkret och rak feedback kring bland annat målgrupper och prissättning.
Pia Tunmo och Åsa Lindqvist, Nysveds gård Värmdö

Organisationsutredning, utbildningar och metodmaterial

Angeli är alltid förberedd, påläst och proffsig. Hon har en unik förmåga att snabbt sätta sig in i organisationskulturen hos den aktuella kunden och anpassa sina metoder efter denna. Hon utmanar både medlemmar och ledning i att tänka nytt, dock alltid med stor respekt och lyhördhet. RFSU har anlitat Angeli vid ett flertal tillfällen och kommer med all sannolikhet att göra det igen.
Lena Levin, verksamhetsutvecklare RFSU

Framtagande av nationell processledarutbildning

Angeli har en sällsynt förmåga som processledare. Hennes lyhördhet av vad som händer i en grupp är imponerande. Hon fångar upp, binder ihop och kommer alltid i mål. Coompanion har varit mycket nöjda med hennes arbete.
Ingrid Landin, verksamhetsutvecklare på Coompanion Sverige

Utbildningar kring affärsnyttan med mångfald

Angeli har en förmåga att göra det komplexa enkelt och konkret, utan att för den saken skull förenkla. Med tydliga exempel, referenser till forskning, undersökningar och andra företag inspirerar hon till agerande. För oss var det viktigt att ge mångfaldsfrågorna dignitet och koppla dem till affärsmässighet, med hjälp av Angeli har vi kommit en bra bit på vägen. Hon är lyhörd, flexibel och lösningsorienterad något vi sätter sort värde på.
Anna Wiking, affärsutvecklare, MKB fastighets AB

Workshops om att skapa sin egen karriär

Angeli är en av de bästa processledare som jag har stött på under mina drygt 10 år som kompetensutvecklare. Hon har förmågan att inspirera, utmana och leda grupper med sin personliga öppenhet, humor och engagemang. Hon är också en mycket inspirerande föreläsare och kreativt bollplank vid planering av olika upplägg.
Per Cederblad, HR-specialist Tillväxtverket

Processledning kring arbetsintegrerande sociala företag

Du var helt fantastiskt bra och professionell! Utan dig hade denna dag inte blivit så bra som den blev. Jag har fått massor av uppskattande ord om dig av deltagarna. Du gav energi och kraft till dagen. Hoppas verkligen våra vägar korsas igen och att vi får möjlighet till fortsatt bra samarbete.
Christina R Gustafsson, strategienheten, Arbetsförmedlingens HK

Metodutvecklare och processledare kring mångfald och affärsutveckling

Malmö Nyföretagarcenter har anlitat Angeli för att ta fram en metod för mångfaldsrådgivning i vårt ESF-projekt ”Entreprenörskap, mångfald och affärsutveckling”. Angeli har utvecklat och testat metoden på 85 soloföretagare under 2010-2011. Angeli har också varit processledare på utbildningen Tandemskap där hon föreläste och utmanade deltagarna i affärsutveckling och mångfaldsperspektiv.

Vi är supernöjda med Angelis insats och det är en fröjd att samarbeta med henne. Hon är tydlig, strukturerad, lösningsfokuserad och positiv. Hon har fått mycket högt betyg av deltagarna i både utbildningen och i mångfaldsrådgivningen. Angeli har känts mer som en kollega än som en anlitad konsult och jag kommer att sakna henne när vårt projekt är över.
Sara Årestad, projektledare och administratör, Malmö Nyföretagarcenter

Workshopledare för Mångfald och affärsnytta

Den viktigaste egenskapen för mig som brinner för nyföretagande är perspektiv. Detta för att ständigt utvecklas och vara relevant! Jag påverkas av de människor som finns i mitt närmaste nätverk och det är således viktigt att det består av människor med olika infallsvinklar. Workshopen med Angeli visade tydligt och klart att sammansättningen av mitt nätverk hade tydliga brister. Angeli hjälpte även till praktiskt med att komma tillrätta med problemet. För detta är jag henne oerhört tacksam!
Mattias Malmqvist, Rådgivare, Lunds Nyföretagar Centrum

Processledare entreprenörsutveckling

Det har varit en av de bästa kurser som jag deltagit i. Det som var fantastiskt var att man hade flera ’aha-upplevelser’ på varje kursmoment (på andra kurser ska man vara glad om en aha-upplevelse kommer på ett halvår). Riktigt bra stereotypbrytande övningar som jag kommer ta med mig. Tack till Angeli som är den bästa kursledare och pedagog som jag mött.
Christoffer Falkman, deltagare i utvecklingsprogrammet Mångfald, entreprenörskap och affärsnytta

Moderator på strategikonferenser för Fortifikationsverket

Som moderator ledde Angeli Sjöström Hederberg oss genom våra personaldagar på ett kompetent och engagerat sätt. Angeli var påläst och ställde rätt frågor för att skapa delaktighet hos medarbetarna. Vi kan varmt rekommendera Angeli Sjöström Hederberg för denna typ av uppdrag.
Lena Jönsson, Generaldirektör Fortifikationsverket

Vi har använt Angeli Sjöström Hederberg som moderator på tre strategikonferenser med totalt 600 myndighetsanställda. Hon är kanon på scen, orädd, påläst och inkännande. Det har även varit en lisa att ha henne som bollplank innan, under och efter genomförandet.
Anna Scharin, Senior partner, Gullers Grupp

Politisk kväll med ungdomar och politiker

Angeli var moderator på vår politiska kväll för ungdomar i Simrishamn en fredagskväll i september 2010. Förarbetet gick väldigt smidigt och Angeli är oerhört tacksam att samarbeta med. Hon kom med många lysande idéer kring hur kvällen skulle kunna se ut och hur vi kunde locka mycket ungdomar. Det slutade med att 11 partier fanns representerade och vi fyllde ett kommunhus till bredden med folk. Själv höll jag på att dö av nervositet men Angeli ledde kvällen med stadig hand och gjorde den intressant och rapp. Hon fick stor respekt ifrån både paneldeltagare och publik och lyckades uppmuntra till en bra samtalston. Det lyste igenom hur hon älskar sitt jobb och jag är övertygad om att hon inspirerade väldigt många ungdomar OCH politiker att våga tänka outside the box.
Julia Falkman, Ungdomskulturutvecklare, Ungdomens Hus Simrishamn

Teamutveckling med självskattningstestet TalentQ

Arbetspasset med utgångspunkt i TalentQ gav oss alla insikter om oss själva och som grupp på ett lättsamt och trevligt sätt. Vi blev inspirerade, energifyllda och medvetna om gruppens utmaningar och möjligheter.
Anna Rohlin Larsson, Ombudsman Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Open Space för LRFs jämställdhetsakademi

Jag tyckte workshopen var proffsigt genomförd av processledaren, det blev konkret och bra och inget ”flum” som jag har upplevt en del openspace processer och processledare i andra sammanhang.
Deltagare, Lantbrukarnas Riksförbund

Att utveckla det entreprenöriella förhållningssättet på en myndighet

Stort varmt tack för en fantastisk föreläsning. Alla jag pratat med säger att det här är det bästa vi anordnat. Kul! Jag blir glad för min, din och mina medarbetares skull och det överträffade alla förväntningar.
Kristina Alsér, Landshövdning, Länsstyrelsen Kronoberg

Utveckling av karriärcoacher

I mer än 1,5 år har Angeli lett utvecklingsprocessen för DIKs Karriärteam. Under hennes ledning har förbundets karriärcoacher utvecklat sina färdigheter och fördjupat sina kunskaper om så väl coachning som förhållningssätt och metod, som praktiska samtalsverktyg och mycket mer. Hon har gjort detta med en balanserad mix av professionalism och personligt anslag, vilket skapade en gruppkänsla präglad av förtroende, nyfikenhet och glädje.
Linnéa Lilja, ansvarig för DIKs karriärsatsning

Framtidsworkshop

Angeli lyckades på kort tid få vår projektgrupp att mötas och finna nya möjligheter inför framtiden. Med konkreta verktyg, värme och professionalism skapade Angeli ett lyckat lärtillfälle för oss.
Helene Öhman, verksamhetsutvecklare, SENSUS

Moderator och debattör

Angeli är en energisk, slagfärdig, ung kvinnlig företagare med stor kompetens inom en rad områden inte minst entreprenörskap och karriärfrågor. Angeli är en person med stor integritet som gärna bjuder på sig själv samt delar med sig av sitt kunnande. En verklig tillgång i sammanhang som kräver nytänkande, mod och skratt.
Camilla Littorin, Förbundssekreterare FöretagarFörbundet

Styrelseutveckling

Jag kan varmt rekommendera Angeli, då det blev en mycket bra dag som har satt igång utvecklingsarbete i vår styrelse.
Louise Eriksson, Ordförande Efterutbildningsrådet, Tandläkareförbundet

Rekryterande samtal

Strålande! Angeli är riktigt duktig och hade satt ihop en riktigt bra kurs med aktivt deltagande och övningar.

Gör det obligatoriskt för alla som jobbar på förbunden att delta på en sådan här kurs.

Utbytet mellan förbunden, stämningen i gruppen, Angelis kunskap om vår verksamhet. Jag kommer att minnas dagen med glädje./blockquote>

Bra verktyg för rekrytering. Inspiration och variationsrikt.
Snittbetyg 6/6, Ombudsmän i SACO-förbund

Medarbetarskap för Farmacevter

Avslappnade föreläsare, mycket tänkvärt kring Feedback och Mina betydelsefulla andra.

Bra berättelseteknik, intressant upplägg eftersom hela livet är en resa.

Det blev tydligt för mig att det handlar om min egen inställning.

Allt var intressant, jag upplevde inte en enda tråkig minut.
Sveriges Farmacevftförbund, Göteborg

Utveckling av människorättsorganisation

Angeli är en glad och inspirerande föreläsare. Under våra tre utbildningsdagar med en grupp aktiva i den tjetjenska människorättsorganisationen ”Tjetjeniens Mödrar” visade hon att hon är hörd för deltagarnas behov och önskemål. Angeli har en förmåga att få deltagarna att känna sig som sina egna experter, vilket de ju också är när det handlar om organisationens kärnfrågor och de problem och utmaningar som organisationen tampas med i vardagen. Det Angeli gör är att hon tillhandahåller redskap och metoder för att strukturera upp och effektivisera arbetet.
Mari Benktson, Svenska Freds och skiljedomsföreningen

Styrelseutveckling med Förändringens Fyra Rum

Jag var skeptisk till att avsätta en hel dag i dessa stressiga tider, men det var precis vad vi behövde. Tack för att jag fick vara med om det här.

Det här fick oss att börja prata om känslor och ge varandra feedback. Modellen avcensurerar sådant alla vet men ingen säger.

Angeli, du var en bra processledare, tydlig och närvarande. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig i framtiden.
Nationella styrelsen Aisec Sweden

Personlig utveckling för läkarstudenter

Det här fick mig att tänka på att jag ska stå upp mer för mina egna värderingar i framtiden.

Helt otroligt att det kan hända så mycket på två timmar! Det här borde alla få vara med om.

Det som var så bra var alla handfasta tips. Jag fick så många enkla metoder som jag kan börja använda i mitt liv redan idag.
Medicine studerandes förbund

Utvecklingsdag för SACO-förbundens studentverksamhet

Det bästa var rollspelet, det var givande att se hur andra hanterar/inte hanterar situationer, samt att se hur folk kan ta feedback.

Det jag uppskattar mest var tydligheten och en hel del aha-upplevelser kring att peppa studenterna ute på skolorna. Ledarskap på distans är alltid svårt och jag fick mycket tips.

Med hjälp av Angelis övningar kunde vi vaska fram många bra tips från varandra som man konkret kan börja använda i sin egen verksamhet.

Jag tog mig tid att reflektera över strategi, målsättning, målgrupp etc med vår studentverksamhet.
Studenthandläggarna SACO

VÅGA- ett utvecklingsprogram om mod, kraft och kreativitet

Utvecklingsprogrammet har fått mig att rikta ögonen på mig själv och gett nycklar, ibland enkla sådana som hjälper en att tänka i nya banor. Den har fått mig att våga tro på mig själv och min idé. Härligt anti-jante.

Angeli är en duktig kommunikatör, bra drivkraft, bra på att uppmuntra, tydlig och smart.

Det är så härligt -och viktigt- att träffa en tjej som Angeli som är så orädd. Som vågar låta sina värderingar få ta plats. Det är viktigt att ha en etik som man kan stå på/för. Inspirerande!
Blivande entreprenörer, Drivhuset Högskolan Väst

SPIRA – personlig utveckling för nya entreprenörer

Du berör de mänskliga och mjuka delarna av att vara företagare. Och om vikten av att fira framgång och att vara stolt över det man gör.

Jag tar med mig att personlig utveckling är något jag kan göra aktivt och medvetet.

Bra att fundera över balansen i livet och att ta sig tid att tänka på vision och värderingar.
Nya entreprenörer i projektet SPIRA, Drivhuset Göteborg

Grupputveckling med Förändringens Fyra Rum

Modellen är användbar på både individ och gruppnivå.

Mycket intressant metod för att ta tempen på en grupp.

En dag då många viktiga frågor kom upp på bordet.

Ni var bra på att se oss och få upp känslor i gruppen.

Metoden speglade gruppen och vi fick redskap att gå vidare.

Det som varit bra är att ni lett arbetet framåt och varit processledare. Helheten har varit viktig. Teori, handlingsplaner, ovärderlig feedback och coachning för att alla ska få förståelse.
Projektgruppen STHLM=JÄMT, Länsstyrelsen Stockholm

Vill du bli kontaktad?

    Grundare:

    Angeli Sjöström Hederberg
    angeli@processrum.se
    Mobil: 076 313 44 32