Digitalisering -ja tack

Det allra mesta som ProcessRum erbjuder går också att genomföra digitalt. Just nu jobbar Angeli för fullt med föreläsningar, workshops, ledarstöd, intervjuer och utbildningar. Det är business as usual-men digitalt. Det är tuffa tider och vi hoppas att vi till hösten kan ses igen som vanligt. Men till dess: Hör av dig om ni behöver kompetensutveckling, processledning eller inspiration.

Affärsutveckling för gröna näringar

Under 20-21 genomför Angeli Hederberg affärsutvecklingsprogram för de gröna näringarna på uppdrag av LRF. Under nio halvdagar får livsmedelsproducenter inom bla kött, must, öl, ost, honung och grönsaker verktyg för att skriva en affärsplan, marknadsföra och sälja. Programmen är en del av den nationella livsmedelsstrategin och genomföras i Uppsala, Västmanland och Stockholm.

Folkhögskoleutbildning ledarskap

Till hösten kickar den uppskattade folkhögskolekursen i kooperativt och idéburet ledarskap igång igen på Jakobsbergs folkhögskola. Angeli Hederberg har tagit fram och genomför kursen på uppdrag av Coompanion. På halvfart i ett år får sociala och arbetsintegrerande företagare öka sin förmåga att leda sig själv och andra. Läs mer här»

Vill du att vi kontaktar dig?

    Grundare:

    Angeli Sjöström Hederberg
    angeli@processrum.se
    Mobil: 076 313 44 32