ProcessRum söker en praktikant som kan vara med och utveckla företaget under våren. Är du den vi söker? Vill du få en spännande erfarenhet och merit? Vi söker dig som är drivande, modig och som lever som du lär. Vi vill att du är intresserad av organisationsutveckling, entreprenörskap och marknadsföring. ProcessRum är en liten konsultfirma som har funnits i 2 år. Vi arbetar med personlig-, organisations-, och entreprenörsutveckling. Vi stöttar individer som vill göra karriär eller starta eget, vi har konsultationsuppdrag inom styrelse- och organisationsutveckling och vi processleder kreativa konferenser. Vi är starkt värdegrundade och allt vi gör ska bidra till en mer levande demokrati. Företaget är i ett utvecklingsskede och nu söker vi en praktikant som vill vara med och marknadsföra företaget. Vi vill ge dig som student kontakter och erfarenheter från det moderna, nätverksbaserade arbetslivet. Du är: * På slutet av en utbildning som personalvetare/ekonom ell likn * Intresserad av organisation, entreprenörskap och marknadsföring * Brinner för verksamhetsutveckling och har ett affärstänk * Inte rädd för att kontakta nya kunder och partners * En innovatör med många nya idéer * Kanske sugen på att starta företag i framtiden Du får: * Arrangera en mingelfrukost * Marknadsföra företaget på mässor och på Internet * Genomföra research och kontakta potentiella kunder * Delta på föreläsningar och konsultuppdrag * Spännande och attraktiv arbetslivserfarenhet * Tillgång till ett stort nätverk Praktiken blir vad du gör den till och kommer till stor del att skräddarsys efter din kompetens och dina intresseområden. Utgångspunkten är att du är hos oss 1-2 dagar/vecka våren 2008. Om du vill ha praktik på heltid är också det möjligt. Du kommer att vara placerad hos oss på Drottninggatan 55 i Stockholm. Praktiken är obetald. Läs mer om oss på www.processrum.se eller ring oss! Ansök till praktiken genom att skicka oss ett CV och personligt brev senast den 17/12. Urvalet kommer att ske genom intervjuer. Angeli Sjöström, grundare och ägare info@processrum.se 070-4202669 www.processrum.se