Nätverk

Nätverk

ProcessRum samarbetar med en mängd konsulter, författare, politiker, entreprenörer, debattörer och inspiratörer. Ett axplock från nätverket kan du se nedan, resterande hittar du bland vännerna på Angeli Sjöström Hederbergs Facebooksida.

Add Gender erbjuder affärsinriktad jämställdhet genom analys, konsultstöd, projektledning och utbildningar.
www.addgender.se

Beautiful Business drivs av Frida Haavisto. De har gett ut boken Beautiful Business med hundratals kvinnliga företagare, driver en unik talaförmedling och har startat nätverket driftig.nu. Angeli Sjöström Hederberg är med i boken, talarförmedlilngen och nätverket.
www.beautifulbusiness.se
www.kvinnligatalare.se
www.driftig.nu

Behrang Miri är rappare, folkbildare och föreläsare som inspirerar på teman som demokrati, ungas engagemang och samhällsförändring.
www.behrangmiri.com

Britta Sjöström och stärker företagare och ledare. Hon har skrivit en enkel och användbar bok om hjärnan, står bakom företaget Brain Business och anlitas ofta som föreläsare, ledarstöd och affärscoach.
www.brittassjostrom.se
www.brainbusiness.se

Brewhouse är en inkubator för kulturella och kreativa näringar där Angeli är affärsutvecklare. Projektledare på Brewhose är Marie Alser, hon är också en av grundarna till Get to know us Sweden.
www.brewhouse.se
www.gettoknowussweden.se

Coompanion erbjuder stöd, utbildning och nätverk för människor som vill driva företag tillsammans. Ihop med Coompanion Stockholm och Roslagen leder Angeli S Hederberg folkhögskoleutbildningar i kooperativt ledarskap samt en rad företagsutvecklande projekt.
www.coompanion.se

Createlle ägs av Margaretha Elleby. Tillsammans med Angeli driver hon konceptet Mod Passion Jonglör, vilket innefattar en rad företagsfrämjande projekt.
www.modpassion.se

Digidakt skapar pedagogisk film och erbjuder e-tjänster. Företaget drivs av Anders Knutsson. Tillsammans med Anders har vi skapat filmer om bla Medlemsrekrytering.
www.digidakt.se

Felicia Margineanu är en social entreprenör och föreläsare som berör ämnen som drivkraft, ideal, engagemang och sociala medier www.feliciamargineanu.com

For You Consulting arbetar med projektledning, utbildning och event inom sfären Triple Helix – samverkan mellan universitet, företag och politik.
www.foryouconsulting.se

Företagare & Förälder – visioner, vinst och vardagsliv är en bok, ett forum och en föreläsningsserie för företagande föräldrar. Angeli S Hederberg är författare till boken men vi är många som samlas och nätverkar på sociala medier.
foretagareochforalder.se
www.facebook.com/foretagareochforalder

Idébageriet är en mötesplats och ett kontorshotell som drivs av Sandra Hangvar och hennes företag Projecttree.
www.projecttree.se

Jan Johnsson tog omvärldsanalysen till Sverige och har varit en av nordens mest anlitade föreläsare inom förändring, omvärldsanalys, trender och framtidsfrågor.
www.framfor.com

Johan Welander är HR-ansvarig på Rädda Barnen men arbetar också som processledare och konsult i frågor kring ledarskap, organisations- och metodutveckling samt utvärdering.

Lisa Moraeus coachar och utbildar ledare som är redo att reflektera över sitt ledarskap på djupet. Flera av hennes kunder finns inom den ideella sektorn och hon är författare till ”Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation” www.roomforus.se

Medlemsmodellen är Sveriges första bok som tar ett helhetsgrepp om medlemsrekrytering. Angeli är en av författarna.
www.medlemsmodellen.se

Metodix Organisationsutveckling drivs av Marcus Dahlberg och erbjuder ideella organisationer ledarstöd, organisationsutredningar och utvärderingar. Marcus är också associerad konsult i Medlemsutveckling.se

MinKarriär drivs av Linus Zackrisson och hjälper företag att attrahera rätt personer och privatpersoner att hitta rätt jobb.
www.minkarriar.se

Nina Jansdotter är föreläsare, författare och PR-expert. Hon är med och driver Livshandboken och Drömjobbet. Nina kliver även in i nystartade företag som vill stärka sitt personliga varumärke.
www.ninajansdotter.com

Popretoriks grundare heter Kjell Dahlin och han erbjuder böcker, föreläsningar och inspiration kring retorik och upplevelsekommunikation.
www.popretorik.se

Prima Utveckling utvecklar individer, grupper och ledare och drivs av Camilla Ländin. Camilla är också associerad konsult i konceptet www.medlemsutveckling.se

Skolcoachernas vison är att få en mer coachande kommunikation i skolans alla led. Företaget är grundat av Helena Isaksson.
www.skolcoacherna.se

Sofia Karlsson är bloggare, föreläsare, moderator och driver idag Karlsson & Wiktorsson tillsammans med Pär. Sofia är också en initativtagarna till Feministiskt Initiativ.
www.sofiakarlsson.se, www.karlssonwiktorsson.se

Sundh partner drivs av Annika Sundh som är organisationskonsult och dipl. uttryckande konstterapeut. Annika är också en del av nätverket kring Medlemsutveckling.se

Stora Säby Gård är en besöksgård utanför Stockholm med något för hela familjen. Här finns växtförsäljning, utemöbelbutik, café, kaninklappning och inredningsbutiker. Gården ägs av Angelis släkt familjen Sjöström.
www.storasabygard.se

Talarföreningen – NSA Sweden är en förening med syfte att samla och stärka sina medlemmar som alla är professionella talare och moderatorer. Angeli S Hederberg är en av medlemmarna.
www.talarforeningen.se

Trinambai Consulting drivs av förläggaren och författaren Niklas Hill. Tillsammans har Niklas och Angeli skrivit boken Medlemsmodellen.
www.trinambai.se

Utvecklingsbyrån drivs av Marlene Wåhlstedt med syfte att stödja individer, grupper och organisationer i ett hållbart förändringsarbete. Marlene är också konsult i konceptet Medlemsutveckling.se
www.utvecklingsbyran.nu